Zoeken rond postcode

U bevindt zich hier:    
Glasbouw MarVerre

Glasbouw MarVerre

5 / 10.0
(1 stem)
Tilburgsebaan 50
5126ZH Gilze
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0161456560
Fax: (+31) 0161456559
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtr.verbogt@marverre.nl
1 2.5 5
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

MarVerre BV is opgericht in 2002 als zelfstandig en onafhankelijk glasbedrijf. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het toepassen van (vlak)glas producten, zowel particulier als in de bouw. Vanuit onze vestigingen in Andijk en Gilze nemen wij al uw zorgen graag uit handen voor de meest uiteenlopende glasoplossingen.

Ook op het gebied van renovatie heeft MarVerre alle specialiteiten in huis. Niet alleen de beglazing kan door ons worden vervangen. U kunt ook bij ons terecht voor het aanpassen van de kozijnen en bijbehorende timmerwerkzaamheden. Deze werkzaamheden in combinatie met schilderwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Wel zo prettig. Eén partij voor de kozijnen, beglazing en het schilderwerk. Dit alles door samenwerking zoals u dat wenst: concurrerend, afspraken stipt nakomen, open en eerlijk communiceren met alle betrokkenen. Opdrachtgevers en gesprekspartners zullen bevestigen in MarVerre BV de geschikte glaspartner gevonden te hebben. Ook voor glasadvies, thermische breuk analyses of glassterkte berekeningen kunt u bij ons terecht.

MarVerre BV is GBO gecertificeerd. Dat betekent dat niet alleen dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt. En tevens dat eventuele faalkosten tot een minimum beperkt worden. Kortom: zaken waarmee vakmanschap zichtbaar wordt gemaakt en GBO-leden zich onderscheiden van hun concurrentie.

Kenmerken

Faciliteiten:
Facetslijpen
Glasbewerking
Glasmontage
Glassnijder
Glaszetters
Montage
Slijpen
Brandwerend glas, Brandvertragend glas, Enkelglas, Isolatieglas, Letselveilig glas, Letselbeperkend glas
Doorvalveilig glas

Plaats een review

Glashandel.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor glashandels - Contact