Zoeken rond postcode

Glashandel A.W. ten Haaf

7 / 10.0
(3 stemmen)
Govert Flinckstraat 73
1318KH Almere
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0641020115
52.382515.2523
3 3.5221674876847 3 7
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Vraag direct offerte aan

Reviews

Plaats een review
|
Goedkoop maar knoeiwerk, komt afspraken niet na
Wilde op de verdieping dubbel glas. Glas werd snel en goedkoop geplaatst. Paste alleen niet helemaal maar dat kwam door de sponningen zei hij. Aangezien het huis ook geschilderd moest worden en er een stuk kozijn rot was hier ook afspraken over gemaakt. Ook goedkoop, maar is helaas na de ramen niet meer komen opdagen. Nabellen leverde zielige verhalen op. De schilder die later het schilderwerk kwam doen heeft netjes het rotte stuk vervangen maar verbaasde zich over het prutswerk wat er boven geleverd was. De gebruikte "stopverf" was iets wat de schilder nog niet eerder had gezien maar was niet overschilderbaar (een soort kit) en de glaslatten waren te groot. Hij heeft dit vervangen en het bleek dus dat de ramen prima pasten maar dat er andere glaslatten gebruikt had moeten worden. Al met al had ik niet met deze man in zee moeten gaan maar voor een paar tientjes meer een echte vakman moeten aannemen. Eigen schuld.
Goedkoop Snel
Komt gemaakte afspraken niet na Levert knoeiwerk
Waardering:
1.0 2.0
|
Zooitje ten Haaf
Dit is geen glaszetter maar een knoeier eerste klas , we hebben met deze man gewerkt en niets dan narigheid , kraamt de meest idiote onzin uit en doet of hij het allemaal weet , kan beter op een autosloperij gaan solliciteren. Nooit met deze sloper in zee gaan.
geen
alleen maar
Waardering:
1.0 2.0
|
Slecht en klopt niks meer van
Ok ik geef toe hij was snel, en werkte onder de prijs, maar werkte zeer slecht af, en ik had het net zo goed zelf kunnen doen zo slordig. Spreek je hem(Ben heet hij) erop aan haalt hij zijn schouders op en doet onbeschoft, ik wilde mijn te veel aan vooruitbetaling terug en daar deed hij niet aan. Ik kon hem alleen cash betalen en dus geen geld op een zaken rekening over maken. Adres klopt ook niet meer, en als je zijn kvk nummer bekijkt staat er een heel andere naam en adres op en dat het is opgeheven. Heel vreemd allemaal.
Snel en vraagt geen onbenullige voorrijkosten nachttarief.
Slordig, rommelig, onbeschoft en ik heb er spijt van ooit met hem in zee te zijn gegaan, ik betaal dan liever wat meer dan ooit nog met deze beunhaas te maken te hebben. Glashandel A.W. ten Haaf is echt slecht.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Medu(8.2/10.0)0.3km
Almere - Johannes Vermeerstraat 147
 
 
Joh. van Amstel(7.8/10.0)0.7km
Almere - Samuel Esmeijerstraat 21
 
 
Glas in Lood Yvonne Heldens(8.0/10.0)1.1km
Almere - Druivenstraat 69
Het maken van glas in lood ramen in opdracht van de klant. Eigen ontwerp of ontwerp dat wordt aangeleverd.Het geven van workshops aan mensen die de techniek van glas in lood willen leren. Workshops duren een hele dag. Ze worden gegeven aan 2 of 3 cursisten tegelijk. Datum is in overleg....meer...
 
 
Onderhoudsbedrijf G. Nieuwenhuis(8.2/10.0)2km
Almere - Piranesistraat 1
 
 
TNA Paint(8.0/10.0)2.1km
Almere - Zonnebloemweg 79
 
 

Plaatsen in de buurt

Blaricum - Bussum - Eemnes - Huizen - Laren Nh - Monnickendam - Muiden - Muiderberg - Naarden - Weesp
Glashandel.org is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor glashandels - Contact